BİZİ ARAYIN

0 256 226 22 32

yatak çeşitleri

Kaliteli bir uykunun günlük yaşamı pek çok yönden etkilediği, bu pozitif etkinin gün içinde verimlilikten mutluluğa kadar her noktada önemli bir faktör olduğu aşikardır. Güne güzel başlamak ve bütün güne pozitif olarak devam etmek için gereken kaliteli uykunun anahtarı da tabi ki kişiye en uygun yatağı kullanmaktan geçer. Sizin için stresi azaltarak daha verimli bir güne başlatacak en uygun yatağın hangisi olduğunu yatak türleri hakkında fikir sahibi olarak mümkün olabilir.

Ortopedik Yataklar: huzurlu ve sağlıklı bir uyku için en ideal çözümlerden biri olan ortopedik yataklar, gün boyunca oturarak ya da ayakta kalarak çalışan insanlar için omurga sistemini destekleyerek vücudunuza, rahat ve verimli uyku için, gereken ortamı sağlar.

Visco Yatak: Viscoelastic malzemeden üretilerek adını buradan alan Visco yataklar stresten uzak, rahat ve verimli bir uyku ortamı sağlar. Omurgaya uygulanan basıncı dengeleyerek huzurlu bir uyku sağlamak için geliştirilen Visco yataklar, vücudun yapısına göre şekillenerek hem sağlıklı hem de kaliteli bir uyku için idealdir. Bambi Yatak tarafından geliştirilen Visco Comfort’un vücudunuzun ağırlığı ve ısısına göre şekillenen hafızalı Visco süngeri ve alt tabakada kullanılan, vücut ağırlığını dengeli bir şekilde dağıtarak verimli ve sessiz bir uyku sağlayan HR süngeri Visco yatak teknolojisine en güzel örnektir.

Latex Yataklar: Kauçuk sütünün işlenmesi ile üretilen Latex yataklar, hava akımı sağlayarak uyku halindeki vücudun ısısını dengeler ve uyku verimliliğini maksimum seviyelere ulaştırır. Bambi Yatak tarafından üretilen Full Latex, APF/Air Permeable Fabric teknolojisi sayesinde yatağınızın nefes almasını sağlar, 7 bölgeli latex süngeri sayesinde vücudunuzun farklı bölgelerini destekleyerek dengeli, sağlıklı ve verimli uykuya olanak tanır. Vücudunuzun ağırlığına, formuna ya da günlük temponuza göre uyku verimliliğini artırabileceğiniz yatak çeşitleri ile güne daha zinde, daha enerjik ve daha pozitif başlayabilirsiniz. Güne güzel başlamak, güzel bir uykudan geçer.

bambi yatak modelleri aydın swalinhome bayisinden bulabilirsiniz

Sosyal Meyada Paylaş
Diğer Makaleler