BİZİ ARAYIN

0 256 226 22 32

BAMBİ YATAK AYDIN MAĞAZASI

 

Bambi Yatak Sanatı

Huzurlu ve sağlıklı bir uyku çekmek isterseniz Bambi doğru tercihtir. Üstelik arzu ettiğiniz kaliteyi yakalamak için çok para de ödemeniz gerekmez, bambi yatak fiyatları cep dostudur. Bambi yatakları çok sayıda farklı modelde satılmaktadır. Comfort Balance, Clima Naturel, Bamboo Sleep ve Borjen en çok satılan Bambi yatak modelleri arasında yer alıyor. Bambi yatakları uykunuz sırasında rahat etmenizi ve dinlenmenizi sağlıyor. Tek kişilik ve çift kişilik yatak seçenekleri bulunuyor. Hem kendiniz hem de sevdiğinizle birlikte Bambi konforunun keyfini çıkarabilirsiniz. Nanoteknolojik kumaşlar tercih edilerek üretim yapılmıştır. Bu kumaşlar her mevsime uygundur. Yumuşak tuşesi sayesinde huzurlu bir uykuyu garanti edersiniz. Yatakları istediğiniz sertlikte seçebilirsiniz. Ekstra yumuşak, yumuşak, ekstra sert, sert seçenekleriniz bulunuyor. Yatağın fermuarlı bölmesinin içinde multisleep konfor silindirleri bulunuyor. Bu silindirler yardımıyla yatak yumuşaklığı ayarlanabiliyor.

Bambi Comfor Balance ile Tanışın

Şirketimizde satılan bambi yatak kampanyaları sayesinde mükemmel bir yatağa ekonomik bir bedel karşılığında sahip olabilirsiniz. Yatak sertliğini dilediğiniz zaman ve dilediğiniz şekilde ayarlamanız için Comfort Balance teknolojisi üretilmiştir. Kişisel yatak tercihi bu sayede tek bir yatakta bululmuş oluyor. Çiftler bölgesel olarak yatak sertliğini ayarlayabiliyorlar. Yani tek bir yatakta iki kişi bir uçta yumuşak diğer uçta sert uyuyabiliyor. Dünya’da ve Türkiye’de ilk ve tek olan bu teknoloji, çiftlerin konforu için üretildi.

Vücudun Farklı Bölmelerine Uygun Ayarlama

Bambi yatak baza başlık çift kişilik ürününü Comfor Balance teknolojisine sahip almanız halinde, vücudunuzun farklı bölmelerine göre bile sertlik tercihini yapabilirsiniz. Yatak içinde her iki tarafta toplamda 27 şer adet ve toplamda 54 kanala yerleşen 108 silindir bulunuyor. Bu silindirler yardımıyla boyun, bel, bacak, sırt gibi böğeler için farklı yumuşaklık derecelerinin ayarlanması mümkün oluyor. Çok sayıda kanal ve konfor çubukları pratik bir şekilde kullanıcı isteğine bağlı olarak ayarlanabiliyor.

Hyper Soft Süngerler Tercih Edildi

Bambi borjen yatak fiyatları her ne kadar ekonomik olsa da asla kaliteden ödün verilmiyor. Yataklarda hypersoft teknolojisi tercih ediliyor. Bambi yataklarda tercih edilen bu sünger modeli, kuş tüyü süngerlerden bile daha yumuşak olma özelliğine sahiptir. Ayrıca yüksek esnekliği vardır. Beden şeklini rahatça alır. Kapitonede kullanılmıştır. Teninizle temas ettiği zaman yumuşak ve kadifemsi bir his bırakır. Bütün gece bebek gibi uyumanızı sağlar. Uyku kalitesini artırmak için Bambi doğru tercihtir.

Hareket Rahatlığına Kavuşun

Bambi yatak modellerinin hepsinde hareket rahatlığı ön plana çıkıyor. Multi sleep tercih eden kişilerin uykusu kesintisiz devam ediyor. Pocket ray sistemi sayesinde eşler birbirinin hareketinden etkilenmeden uyku çekmeye devam edebiliyorlar. Yaylar bunun için birbirinden bağımsız şekilde yerleştirilmiştir. Vücut basıncınız bu sistem sayesinde yatakta eşit olarak dağılmaktadır. Omurga şekliniz doğru pozisyonda kalıyor ve kesinlikle duruş bozuklukları söz konusu olmuyor. Duruş sağlınız Bambi’den soruluyor. 32 cm yatak yüksekliği bulunuyor. Yüksek yoğunlukta destek süngeri mevcuttur. Hyper sünger teknolojisi tercih edilmiştir. Örme kumaştan sünger üretilmiştir. Paket yay sistemi de mevcuttur.

Yumuşaklığı Siz Ayarlayın

Bambi ortopedik yatak farklı modlarda yatağı kullanmanıza imkan tanır. Ekstra sert modda olduğu zaman iç ve dış konfor çubuklarının tüm kanallara yerleştirilmesiyle yatak çok sert hale gelir. Çok sert yatak tercih eden kişiler için ideal bir seçenektir. Sert modda dış konfor çubuklarının tüm kanallara yerleştirilmesiyle elde edilir. Sert modda vücut desteği artırılmış olur. Yumuşak mod iç konfor çubuğunun tüm kanallara yerleştirilmesiyle elde edilir ve omurgada deste sağlar. Ekstra yumuşak mod, çubukların tamamen çıkarılması ve kanalların boş bırakılmasıyla elde edilmiştir. Yumuşak tuşeli ve sağlıklı bir uyku deneyimi isteyenler için ideal seçimdir.

Konfor ve Zarafet Bir Arada

Bambi çiftkişilik yatak fiyatları cebinizin dostudur. Cep dostu yataklar sizlere aynı anda konforu ve zarafeti sunar. Yüksek yoğunlukta gelen süngerler, omurganıza tam destek sunar. Farklı sertlik derecelerine göre ayarlama yapmanız mümkündür. Şıklığı ve kalitesiyle göz dolduran bu yataklar kişisel tercihinizi yapmanıza imkan tanır. Ekstra konforu yaşamanız için ped içine yüksek dansitedeye ped eklenmiştir. Sünger yüksekliğinin fazla olmasıyla yatak konforu da artış göstermektedir. Kısmi olarak yaylardan ayrılmış bir ped tabakası vardır. Burası daha yumuşak bir hisse sahip olmanızı sağlar. Yatağınız size hem dayanıklılık hem de kalın sünger tabasının konforunu verecek.

Ekonomik Fiyatlarla En İyisine Sahip Olun

Bambi yatak Aydın sizlere en ekonomik fiyat tekliflerini sunarak yüksek kaliteye ekonomik fiyattan sahip olmanızı sağlar. Rahat ve sağlıklı bir uyku uyumak için sandığınızın aksine servet harcamanıza gerek yok. Uyku kalitenizi yüzde yüz daha iyi yaşayacağınızın garantisini veriyoruz. Hijyenik ürünler olduklarından bambi bebek yatağı olarak gönül rahatlığı ile tercih edilebilirler. Nefes alan ve bakteri üretmeyen kumaştan üretilmiştir. Cilt alerjisi olan kişiler için bile uygun ürünlerdir. Ciltte alerjik reaksiyona neden olmaz.

Sosyal Meyada Paylaş
Diğer Makaleler