BİZİ ARAYIN

0 256 226 22 32

Bambi yatak Modelleri Aydın swalinhome Mağazalarında

Uykularınız ile barışmak, sırt, bel, omuz ve omurga ağrılarından kurtulmak ve deliksiz bir uyku çekmek için modern tasarımlı, son teknoloji yatak set modellerinden tercih etmelisiniz. Omurganızı ve vücudunuzun kilit noktalarını hedef alan tasarımlar güne zinde başlamanızı ve sağlıklı bir gün geçirmenizi sağlar. Bambi yatak set modelleri  yüksek konfor sunan ürünleri ile uyku kaliteniz artıyor, aynı zamanda güne daha zinde başlamanızı sağlıyor.

Deliksiz ve dinlendirici bir uykunun anahtarı olan yataklar, gelişmiş iskelet yapıları ve yeni nesil teknolojiler ile destekleniyor. Dayanıklı yay sistemi çökme olmasını engellerken; kullanılan sünger ve kumaş malzemeler uzun ömürlü, konforlu bir kullanım sunuyor. Bambi yatak set modellerinin geniş ürün yelpazesinde farklı baza modellerine uyum sağlayan tek kişilik ve çift kişilik yatak modelleri, yuvarlak yatak alternatiflerini bulabilirsiniz. Farklı biçim ve uyumlulukta olan yataklar, geniş yapısıyla maksimum rahatlık sağlıyor. Özellikle geniş odalar için ideal seçim olacak yuvarlak yataklarda kullanılan çeşitli kumaşlar terletmeyen yapısıyla bakteri oluşumunu engelliyor. Sabunlu bezle kolaylıkla silinen yapıları temizliği kolaylaştırıyor. Demonte gelen ürünleri evinizde kolaylıkla monte edebilirsiniz. Bambi yatak set modelleri ile yatak odası dekorasyonunun havasını değiştirebilir, sağlıklı uykuya adım atabilirsiniz.

Kimi birey uyku sürecini daha derin geçirirken kimisi daha hafif bir uykuya sahip olabiliyor. Bu nedenle yatak set modelleri seçiminde siz de alışkanlıklarınızı gözden geçirip uygun modeller arasından seçim yapmalısınız.

Bambi yatak set modelleri; farklı ve yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı yatak başlığı ve baza seçimleri ile uyku kalitenizi yükseltiyor. Gün boyu yaşadığınız yorgunluk hissinden kurtulmanız için yüksek konfor odaklı tasarlanan yataklar, çift kişilik ve tek kişilik yatak seçenekleriyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Özel ipliklerden üretilen kumaşıyla bel rahatsızlığından şikayetçi olanlar için ideal yatak set modelleri. Çift kişilik yatak kullanımlarında omurganızın rahat etmesini sağlarken, yüksek kalite teknolojisiyle uzun süreli kullanım sunar. Farklı ebatlarda seçenekler sunan yatak setmodelleri, kir tutmayan özellikleri sayesinde de temizlik sürecini kolaylaştırır.

Pamuklu, polyester ve farklı kumaşlarda; farklı yatak set modelleri yüksek konfor ve antibakteriyel özellikleri ile tercih sebebidir. Hava geçirgenliği fazla kumaşlar, uyku esnasında vücut sıcaklığınızı dengede tutar ve her mevsim rahat bir kullanım sunar. Böylece gün içinde kaybettiğiniz enerjiyi geri toplayabilirsiniz. Değişik kumaşlardan üretilen yatak set modelleri ise serin ve ferah bir uyku çekmenizi sağlar. Konfor ve uygun yatak fiyatları Bambi yatak set modelleri ile birleşiyor.

Bel Fıtığı İçin Yatak Seçimi Nasıl Olmalı?

 

 

Bel fıtığı için seçimi sanıldığından çok daha önemlidir. Yanlış yatak seçimi bel ağrısına sebep olabilir hatta bel fıtığı hastalarının ağrılarını kötüleştirebilir. Bu yüzden bel fıtığı hastaları için doğru yatak seçimi hayati önem içermektedir.

Bel fıtığı için uygun yatak seçiminde ilk dikkat edilmesi gereken şey yatağın sertlik derecesidir. Sert yataklar hastanın bedenine basınç uygular ve bu basınç bel ağrılarını kötüleştirir. Hasta, basıncı düşürmek için yataktaki konumunu değiştirdikçe bu hareketler bel ağrısını arttıracaktır. Yumuşak yataklar ise vücuda fazla basınç uygulayamayacağı için bel ağrılarını ve azaltacak kaliteli uyku uyumasını sağlayacaktır.

Bambi Quantum Visko yataklarda uzay teknolojisi kullanılmaktadır. Uzay teknolojisi NASA tarafından astronotların uzay yolculuğunda maruz kaldığı basıncı en aza indirmek için kullanılan teknolojidir. Visko-elastik yataklar, yatak sektöründe uzay teknolojisinin kullanılmasının sonucu ortaya çıkmış yatak türüdür.313 bel fıtığı hastası üzerinde yapılan araştırmaya göre su yatağı ve visko-elastik yatakta yatan hastaların, sert yatakta yatan hastalara göre daha rahat ettiği, hastaların ağrılarının azaldığı görülmüştür.

Kaliteli Uyku İçin Yapılması Gerekenler Nelerdir?

 

Doğal dinlenme biçimimiz olan uyku, bedensel fonksiyonlarımızın en önemlilerinden biri.

Bedenen ve zihnen yoğun/yorgun geçen günlerin sonunda uyku metobolizma için çok önemli. Ancak uykumuzun kalitesini etkileyen etkenler oldukça fazla. Bunlardan bazıları; stres, depresyon, yüksek ses, açlık, tokluk, ışık, çay, kahve, zihnin meşgul olması gibi bir çok sebep uyku kalitemizi etkiliyor.

Peki kaliteli ve güzel bir uyku için neler yapılabilir?

Çay için: Yatmadan önce içeceğiniz bitki çayları bedeninizin gevşemesini sağlar ve rahat uyumanıza yardımcı olur.

Kitap okuyun: Yoğun bir günün temposunu yatıştırmak için yatmadan önce favori kitabınızdan bir kaç sayfa okuyun.

Telefonunuzdan uzaklaşın: Teknoloji ürünü cihazlardan gelen mavi ışıklar, gün içinde olanları düşünmenizi sağlar. Bu nedenle; yatmadan en az yarım saat önce cihazınızı kendinizden uzak bir yere bırakın.

Germe egzersizi yapın: Germe egzersizleri ağrılarınızı azaltacağı gibi aynı zamanda size sakinleştirerek, uykuya hazırlar.

Işıktan sakının: Alarm, sokak lambası, oda lambası, elektronikler bunların hepsi sizin derin bir uyku uyumanızı engeller.

Sıcak bir duş alın: Sıcak su kaslarınızın gevşemesine yardımcı olur. Bu da sizin uykuya kolay dalmanızı sağlar.

Akşam yemeğini erken yiyin: Yatağa dolu mide ile girmek size rahatsız edecektir ve uyku kalitenizi düşürecektir. Bu nedenle akşam yemeğinizi erken yemeye gayret edin.

Huzur verici bir koku: Bulunduğunuz ortamın kokusu huzurunuzu etkiler, unutmayın. Yattığınız odada sevdiğiniz ve hafif kokuları kullanın.

Doğru ısıyı bulun: Sağlıklı uykuyu sağlamak için oda sıcaklığı 18 – 22 derece aralığındadır.

Uyuklamayın: Dinlendirmeyen bir uyku, sizi gün içinde uyuklamaya sevk eder. Fakat bu sadece gece uykunuzun daha da kaçmasına neden olur.

Öğleden son kahve molalarını bırakın: Kafein herkesi farklı etkiler fakat gece yatakta dönüp duruyorsanız, öğleden sonra kahve molası keyfinizi bırakma vakti gelmiş demektir.

Bir rutininiz olsun: Güzel bir uyku uyumak, bedeninizi ve ruhunuzu iyi bir gece uykusuna hazırlamak, dinlenip sakinleşmek için kendinize zaman ayırın. Uyku öncesi ritüeli yapmak için listeden birkaç şey seçin.

Aydın swalinhome mağazalarına gelin bambinin tüm yatak ve bazalarına taksitle sahip olun

Sosyal Meyada Paylaş
Diğer Makaleler