BİZİ ARAYIN

0 256 226 22 32

swalinhome aydın Çatal Bıçak Masa Yemek Masası Düzeni Nasıl Olmalı ?

Özellikle misafir ağırlayacak olanlar için masaların konumu ve düzeni oldukça önemlidir. Masa üzerinde yer alan her bir parçanın olması gerektiği gibi dizayn edilmesi, en etkili intiba bırakmak için son derece kritik bir önem içerir. Bu kapsamda yemek masası düzeni belli başlı bazı kriterlere uygun bir şekilde dizayn edilmesi ve şıklık konusunda taviz vermeden en kreatif biçimde misafirler ağırlanmalıdır. Üstelik misafirlerin en konforlu ve estetik biçimde ağırlanması için yapılması gerekenler sanıldığı kadar zor değildir.

Eşsiz Bir Sofra Tasarımı İçin Masa Düzeninde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Masa düzeni nasıl olmalı? Merak edenler için misafirlerin en efektif şekilde ağırlanmasını sağlayarak, güçlü ve eşsiz bir intiba bırakılmasına aracılık edecek, eşsiz bir sofra tasarımı için masa düzeninde dikkat edilmesi gereken durumlar şu şekildedir: 

Masa Örtüsü Tercihi

Etkili ve etkileyici bir yemek masası düzeni için ilk olarak dikkat edilmesi gereken durum masa örtüsü tercihidir. Özel yemeklerin yenilmesi arzu edilen akşamlarda beyaz ya da beyazın tonlarının hakim olduğu masa örtüleri son derece cömert ve cüretkar bir tercih olacaktır.

Sandalyelerin Konumu

Sandalyelerin konumu masa düzeni nasıl olmalı? Merak edenler için en etkili masa düzenini tesis etmenin detay içeren kriterleri arasındadır. Sandalyelerin arasında bulunan mesafe ve simetrik uyum burada en çok dikkat edilmesi gereken durum olacaktır.

Masanın Bütün Unsurlarının Yeri ve Konumu

Yemek masası düzeni çatal, bıçak ve kaşıkların konumu son derece büyük önem arz eder. Masanın bütün unsurlarının olması gereken yerlerde bulunuyor olması, her anlamda masanın kreatif bir şıklık elde etmesini sağlayacaktır. Bu kapsamda çatal tabağın sol tarafında, bıçak sağ tarafta ve kaşık yine bıçağın iç tarafında konumlandırılmalıdır.  Varsa tatlı kaşığı ve tatlı çatalı ise tabağın üst bölümünde konumlandırılmalıdır.

aydın mobilya mağazası swalinhome sizlerin herzaman yanınızdadır

Sosyal Meyada Paylaş
Diğer Makaleler