BİZİ ARAYIN

0 256 226 22 32

Kısıkköy Mobilya şehrinde Üretim Yapıyoruz..

KISIKKOY MOBİLYA ŞEHRİNDE AYDIN İÇİN SWALİNHOME ÜRETİM YAPTIGINI BİLİYORMUSUNUZ?

İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Kısıkköy mobilya denince ilk akla gelen bölgelerden biridir. “Mobilya şehri” olarak anılan Kısıkköy’de yüzlerce mobilya mağazası ve imalathane hizmet veriyor. Kısıkköy Mobilya Şehri, mobilya ihtiyaçlarında tüm Ege Bölgesine hitap edebilecek kapasitede üretim olanaklarına sahiptir. 1987 yılında hizmet vermeye başlayan ve Ege Bölgesinin en büyük mobilya merkezi olan dev alanda 400 mobilya işyeri bulunuyor. İki bin beş kişiden fazla kişinin istihdam edildiği mobilya merkezinde İzmir başta olmak üzere bölgedeki birçok kent ve Türkiye geneli için her tarzda mobilya üretimi yapılıyor.

Kısıkköy Mobilya Modelleri

Mobilya seçiminde bilinçli tüketicinin ilk tercihleri arasında yer alan Kısıkköy mobilya modelleri, her tarza uygun seçenekler sunuyor. Mobilya modelleri merkezi olan bölgede, mobilya ustalarının ve deneyimli mobilya tasarımcılarının birbirinden başarılı mobilya modellerini bulmak mümkün. İzmir ve Ege Bölgesindeki mobilya mağazalarını besleyen Mobilya Şehri, mobilya modelleri ve ulaşım kolaylığı ile tüketicilerin uğrak yeri olarak biliniyor.

Kısıkköy Mobilya Mağazaları

Kısıkköy mobilya mağazaları ve mobilya satış noktaları, birbirinden güzel modellerle her tüketicinin tarzına cevap verebiliyor. Zengin mobilya çeşitliliği ile ister evinize ister ofisinize uygun mobilyalar temin edebilirsiniz. Kısıkköy mobilyacılarında yatak odası takımları, köşe takımları, koltuk takımları, yemek odası takımları ve oturma grupları bulabilirsiniz. Ayrıca, genç odası takımları, TV üniteleri, düğün paketleri, tamamlayıcı ürünler ve ev aksesuarları seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Mobilya şehrinde Swalin Home gibi hem Türkiye’de hem de dünyaca ünlü markaların mağazalarına rastlayabilirsiniz. Bölgenin en ünlü mobilya markaları da Kısıkköy’ün ünlü mobilya şehrinde yer alıyor.

Kısıkköy Mobilya Fiyatları

Mobilya sektöründe marka olan Kısıkköy mobilya fiyatları konusunda da her bütçeye uygun seçenekler sunuyor. Özellikle dünya evine girmeye hazırlanan ve bu dönemde büyük masraflar yapan genç çiftler için mobilya fiyatları konusunda alternatif sunması sebebiyle Kısıkköy’de her evin ihtiyacı olan mobilyalar bulunabiliyor. Peşin mobilya ya da taksitli mobilya seçeneklerinin yanında kredi kartı ile ödeme alternatifleri de sunuluyor. İndirimli mobilya satın almak için bütçenize göre Kısıkköy mobilya fiyatları sizleri bekliyor.

Kısıkköy Outlet Mobilya

Kısıkköy’de her evde ihtiyaç duyulan mobilyalar, aksesuarlar ve tamamlayıcı ürünlerde outlet seçenekler de bulunuyor. Kısıkköy outlet mobilya alternatifleri ile ucuz mobilya veya taksitli mobilya seçenekleri ile mobilya alışverişi yapılabilir. Ege Bölgesinin mobilya üssü Kısıkköy’ün mobilya şehri’nde Swalin Home gibi tanınmış mobilya mağazalarında bütçenize uygun mobilya alışverişi yapabilirsiniz. Geniş bir yelpazede sunulan ürünler ve farklı tarzlara hitap eden mobilyalar ile Kısıkköy outlet mobilya seçenekleri her tarza hitap ediyor. Kısıkköy outlet, ister ofis ister ev mobilyaları için alternatifler sunuyor. Özellikle yeni evlenecek çiftlerin uğrak yeri Kısıkköy’de yeni ev kurma hayallerini ertelemeden mobilya alabilirsiniz.

Swalin Home Mobilya

Swalin Home, Kısıkköy mobilya seçenekleri arasında çiftlerin taleplerine ve bütçelerine uygun mobilya çeşitleri sunuyor. Swalin Home’da her evin köşelerine uygun köşe takımları bulabilirsiniz. İster dünya evine girecek çiftler için uygun fiyatlı düğün paketleri, ister her eve konfor katan yatak odası takımları… İster Bambi yatak seçenekleri ister keyif veren koltuk takımları… İster avangart ister klasik ister modern ister dömi klasik…

Swalin Home mobilya dünyasında her duyguya hitap eden mobilya takımları temin edebilirsiniz. Swalin Home’un yeni ev döşemek isteyen veya evinin mobilyalarını değiştirmek isteyen ailelere özel kampanyaları ile her tarzda mobilya sahibi olabilirsiniz. Swalin Home Kısıkköy mobilya, her türlü mobilya ihtiyacına cevap verebilecek mobilya mağazaları ile Ege Bölgesi başta olmak üzere birçok bölgeye hitap ediyor.

Sosyal Meyada Paylaş
Diğer Makaleler